Norrlandsbeardisars blogg

Norrlandsbeardisars blogg

Göteborg

hundPosted by Kristina Thursday, April 21 2011 00:23:07

Nu är vi hemkommen från Göteborg. Vilka härliga dagar vi haft! Som alltid aningen hektiska dagar men vad gör väl det? Jag åkte ner redan på torsdagen för att hinna träffa Linda och hennes tjejer lite extra. Kärt återseende för både mig och hundarna. Quintus har nog saknat sin syster lite. Tyvärr började min röst försvinna redan på tåget ner och jag fick mest kraxa mig fram hela helgen, för prata måste man ju.

Redan på torsdagkväll blev det lite träning då vi träffade Andreas R. Som vanligt en härlig energi i den killen, och det var skoj att träffa honom igen. Vi lyckades även få till ett besök hos Annika Falkenberg, ni vet hon som skrivit boken Friskvård för hund. Tycker att hon är superduktig så när tillfälle ges (dvs när jag är i Göteborg) brukar jag boka in en tid för lite massage åt mina hundar hos henne. Efter en hel del skidåkning i vinter tyckte Melvin att det var toppen att få sig lite massage. I övrigt blev det lite härliga promenader och en massa surr.

Lördag och söndag var det hundträning med Berit och Charley Sjöberg + en massa beardisar på programmet. Träffade Berit och Charley senast ifjol och som vanligt blir man så glad att träffa dem. Deltagarna på kursen var både kända och okända ansikten och det var så himla skoj att träffa alla. Tråkigt bara att alla känns som om de bor 100 mil bort. Som grädde på moset hade Christina på Alvskogens kennel bestämt träff med sina valpköpare på träningsplatsen så på söndagen vimlade det av små valpar där. Tror ni man blev något sugen på att kidnappa ett par, tre stycken med sig hem?

På resan hemöver fick vi sällskap på tåget av Hanna med Viggo och Yrsa. Lyxigt värre så hade vi hela kupén för oss själva så både vi och hundarna kunde breda ut oss. Hundarna dormade av rätt snabbt, de var sååå trötta efter helgens alla bravader.

Tack Linda och alla ni andra som gjorde min resa så himla skoj.

Nu är det väl bara att se fram emot nästa träff. smiley

  • Comments(3)//blog.norrlandsbeardisar.se/#post176