Norrlandsbeardisars blogg

Norrlandsbeardisars blogg

Påsk

hundPosted by Kristina Tuesday, April 26 2011 12:44:25

Vilken påskhelg. Värmerekord här uppe hos oss, tro det eller ej. 23 grader tror jag det uppmättes i Torpshammar en mil härifrån i lördags. Hundarna tog premiärdoppet i fredags men jag tar och väntar lite till jag. Än är inte långkalsongerna undanlagda, vem vet, till helgen kanske det kommer en massa snö..

Trots att jag missat att öppna fönstret åt påsktuppen som normalt kommer och värper påskgodis under sängen (funderar på om det bara är vår familj som har en påsktupp som VÄRPER godis?) så har nog min kropp fått sig en påsksockerchock. Köpte ju godis åt syskonbarnen och råkade köpa på tok för mycket så då var det ju bara att sätta i sig allt överblivet godis själv. Vilken osis…

I helgen var jag ut och körde uppletande. Jätte nöjd med Quintus som trots att han inte tränat det mer än ett par gånger fick till rätt raka skick och kom ihåg att det låg flera föremål liggande i rutan även fast han hämtat in ett. På avlämningarna finns det dock lite mer att önska. Han slänger och kastar nämligen med grejerna och tänker sig nog att jag ska fånga upp dem eller nåt. Lite mer övning där då… Melvin jobbade på bra han med även om han vinglade lite och inte fick till helt raka skick. Ja och Cosmo då, han skäller som en galning när han inte får leta och när det är hans tur satsar han järnet till mitten av rutan, vänder och springer och sätter sig fint vid min sida utan att ha letat en enda grej… Inkasserar ändå en godis eftersom han har sin matte lindad runt tassen, och sen är han nöjd med sin träning och låter de andra två leta reda på grejerna. :)

  • Comments(2)//blog.norrlandsbeardisar.se/#post177