Norrlandsbeardisars blogg

Norrlandsbeardisars blogg

Barkborre mm

hundPosted by Kristina Tuesday, April 26 2011 23:17:11

Jodå minsann, redan idag fick man dra på sig lite mer kläder. Men tajmningen för det fina vädret var ju ändå rätt bra denna gång.

Glömde ju berätta att jag fick träffa Birgittas nyaste tillskott till familjen igår. Sigge heter han och är av "rasen" häst. Själv har jag aldrig varit någon fantom på hästryggen och skrittfart passar mig bäst. Ser ju så roligt ut när andra far fram i galopp men väl uppe på hästryggen känns det bara enormt skumpigt och långt ner till marken.

Efter stallbesöket for vi och letade mark till VMBK:s DM som vi ska ha i augusti. Vi behöver skog till en massa spår och nu har ju nästan all skog blivit nerhuggen pga barkborren som sabbar alla träden. Läste förresten en artikel om barkborren och lite ironiskt måste man väl ändå säga att det är att Norrskogs skogschef heter Björn(!) Skogh(!).. fick han sin anställning pga sitt namn eller? ;) Vi gjorde iaf en del markfynd så förhoppningsvis får vi till fina spår till tävlingen.

Ikväll har jag och Johanna gapat åt våra kursare på allmän 1:an. Kul att hålla kurs för ett gäng engagerade hundägare även om mina egna hundar inte förstår vitsen med att komma i andra hand. smiley

  • Comments(0)//blog.norrlandsbeardisar.se/#post179