Norrlandsbeardisars blogg

Norrlandsbeardisars blogg

Björn frossa

hundPosted by Kristina Wednesday, May 11 2011 07:52:27

Helgen var rätt fullspäckad med hundaktiviteter. Har ju varit med och arrangerat en typ av hundens dag med Björntester för en massa hundar. Vi körde igång redan på fredagen då vi hade så många som ville testa. Även Melvin fick chansen att möta på björnen, det är ju naturligtvis inte fråga om en riktig björn tack o lov men iaf en uppstoppad björn på en permobil. Enligt testledaren så reagerade Melvin mycket sunt för en icke björn-jagande hund. Skällde sitt allra kraftigaste skall och backade sen sakta bakåt ifrån björnen, med sikte på björnen hela tiden. Intressant att få se hur han reagerade och nog är man lite glad att han inte gick upp till kamp eller ännu värre sprang i panik till mig.

Lördagen hann jag med att åka upp och kika på Hanna när hon tävlade hos oss. Sen var det bara att åka tillbaka till björntesterna. Det vart en rätt lång dag men det kändes iaf som att det vart en lyckad tillställning med många besökare.

I söndags nåddes vi av en superskoj nyhet!! Melvins syster Penny med matte Linda knep igår sitt andra 1:a pris i elitlydnad. Gissa om vi är stolta så vi nästan spricker. Inte långt nu till en svamptitel, minsann!! Stort GRATTIS från oss!!!

  • Comments(2)//blog.norrlandsbeardisar.se/#post184