Norrlandsbeardisars blogg

Norrlandsbeardisars blogg

Ett försök att hinna ikapp..

hundPosted by Kristina Monday, November 28 2011 23:19:01

Ja mycket har ju hänt sen sist..

Cosmos bortgång har varit tung nu i höst men det har ju hänt en del skojiga saker också.

Quintus har svingat sina lurviga på lydnadsplanen. 3 tävlingar har vi hunnit med i höst och av dem har 2 resulterat i 1:a pris. Han kan minsann han också.

Melvin har startat 2 ggr i höst och 1:a starten efter 2 års uppehåll var jag helt lyrisk. Jag gick och flinade när vi traskade runt i fria följet. Han var hur kanon som helst. Dock något otränad (läs super duper mycket otränad) så han fick till en del slarvfel och sprang till fel ruta (dum-rutan är större än den vanliga rutan och mycket lättare att hitta..) Har aldrig varit så glad åt 3:e priset som vi fick då. En till start har vi även hunnit med men då vart det rätt mycket tok så den har vi bestämt oss för att förtränga. Nu är väl säsongen nästan slut men efter att Melvins syster Penny slog till och blev lydnadschampion känner vi oss peppade att ta upp lydnadsträningen lite mer på allvar.

Sedan har ju jag faktiskt avslutat KLASSIKERN. Efter 9 mil på skidor på vasaloppet, 30 mil cykel på Vätternrundan, 3 km simning på Vansbrosimningen och slutligen 3 mil löpning på Lidingöloppet fick jag slutligen mitt diplom som bekräftar att jag klarat av utmaningen. Det hela har varit lite mer tidskrävande än jag trodde så det var rätt skön känsla när jag tog klivet över mållinjen på Lindingö.

Och tänk att den 23 november fyllde "lille" Quintus 2 år!! Sanslöst vad tiden går. Han beter sig då inte alls som en 2åring utan som en liten valp fortfarande när han hänger i sin pappas öron och oftast syns med sin nalle i munnen. smiley

Senaste nyheten som nådde oss är att Melvins son tillika Quintus kära syster fixat ett 1:a pris i lkl 1 i helgen. Det innebär att hela kullen nu fixat 1:a pris.smiley

  • Comments(1)//blog.norrlandsbeardisar.se/#post195