Norrlandsbeardisars blogg

Norrlandsbeardisars blogg

En uppdatering om Cosmo

hundPosted by Kristina Monday, September 19 2011 09:02:02

Lite tjatigt att börja alla inlägg med “oj vad tiden går” men så är faktiskt fallet som det känns.

Just nu pågår som bäst förberedelse för Lidingöloppet som är sista delen i min Klassiker. Hoppas att det går vägen att springa dessa 3 mil. Lite strul med skador har det varit nu i höst men jag får väl bita ihop och genomlida helt enkelt.

Cosmo knallar på och svarar på medicinen. Han är väl inte ngn sprinter längre får jag väl erkänna men han knallar på i sin egen takt och verkar trivas med det. Har fått råd av Annika Falkenberg som gör att han känns lite bättre i muskulatur mm. Han tappade ju det mesta i muskelväg när han blev sjuk och till viss del har vi arbetat tillbaka det, men hans ålder gör ju sitt till ändå och vissa dagar är det lite halt att ta sig upp från golvet. Känns iaf som jag tog rätt beslut att ge honom en chans när jag ser honom knalla med och strosa där i sin takt. Bråttom har han ju liksom aldrig haft.

Försöker att massera honom några gånger i veckan men förra veckan fick han ”riktig” massage på Biceps. Oj vad han njöt. Han trodde nog att vi köpt 5ggr i en stöt för när hon var klar så tänkte då han rakt inte kliva upp. Kikade bara på mig och låg kvar. Jag lockade och pockade men inte då. Till sluuut så reste han sig, gav mig en ond blick och följde sen motvilligt med mig. Gissar att han gärna återvänder om man säger så.

Rapport från helgens tävling kommer inom kort.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Helena Tuesday, October 04 2011 16:36:08

Hittade er trevliga hemsida via bearded collie forumet.

Alltid tråkigt när hundarna blir sjuka och med åldern lite skröpliga men lider de inte och njuter av det liv de erbjuds är det väl bara en naturlig del av livet.

Mvh/

Helena m hundarna(www.hellaas.blogspot.com)

Posted by Linda&Ebba Monday, September 26 2011 22:52:55

Kram!

Posted by Linda Tuesday, September 20 2011 23:36:17

hehee... kan tänka mig att Cosmo njöt för fulla myggar! :D det är han värd. du får väl ta en dubbeltid nästa gång :)